Neriskuje až příliš? Eva Pilarová si vyžádala „opušťák“ z nemocnice

„Tak tady jsem nemohla chybět. Na křtu Cibulkových kalendářů pro pamětníky jsem tradičním hostem a dnes, kdy bych měla být navíc jejich kmotrou, nepřipadalo v úvahu, že bych absentovala. Teď sice trávím nějaký čas po dost vážném úrazu na rehabilitační klinice v Ústřední vojenské nemocnici, ale vyžádala jsem si opušťák. Kmotra prostě nemůže chybět a navíc, když se tu schází dobrá společnost kamarádů a známých,“ s úsměvem řekla zpěvačka Eva Pilarová.

A to, že si vyrazila z nemocničního zařízení nebylo, kromě hůlky, o níž se občas opřela, na ní vůbec vidět. Hodně jí to totiž slušelo. S novým účesem doslova omládla.

„Jsem tu opravdu na opušťák. Byla jsem dost pomlácená, ale vzali si mě do práce odborníci a dávají mě zase dohromady. A ten účes? Kdepak, nebyla jsem u žádného kadeřníka, tohle jsem si vytvořila sama a jak je vidět i bez jejich zásahu to nemusí dopadnout špatně. Jen jsem si natočila vlasy a tohle je můj vlastní výtvor,“ s úsměvem uvedla zpěvačka, kterou, jak jinak, doprovázel manžel Honza a rehabilitační sestra Pavlína.

Jak prozradila, ještě na nějaký čas se do nemocnice bude muset vrátit, aby se dostala do tradiční dobré formy, ovšem je to prý jen otázka času, kdy odhodí i tu hůlku.

„Mám hodně plánů a věřím, že všechno klapne. Ty úrazy mne trošku zabrzdily, ale vše se v dobré obrací, takže už se zase těším, až se vrátím mezi své příznivce,“ dodala zpěvačka, přivítala se s kolegou Josefem Zímou, Ivou Hüttnerovou a dalšími hosty akce a za asistence manžela se vydala splnit své kmotrovské povinnosti.

Foto: Herminapress

reklama

reklama

Neriskuje až příliš? Eva Pilarová si vyžádala „opušťák“ z nemocnice

reklama