Co to znamená? Zpěvačka Dáša Zázvůrková místo v kavárně sedí na skifu a brázdí Vltavu!

Ač je téměř éterickou bytostí, „páry“ má herečka a zpěvačka DÁŠA ZÁZVŮRKOVÁ (34) na rozdávání. Sotva opustí prkna, co znamenají svět, sbalí své sakypaky a spěchá nikoli do kavárny, ale do Veslařského klubu Smíchov. Ne ovšem na projížďku a vstřebání krás hlavního města, ale za tvrdou prací.

Utužuje totiž fyzičku a jak tvrdí, na skifu nebo s kamarádkou Kačkou na„dvojce“ si prý paradoxně nejlépe odpočine. „Je to relax, ale i moje zdravotní kúra. Začala jsem pravidelně veslovat zhruba před čtyřmi léty, kdy mě dost trápily bolesti zad a teď mám po problémech. Kde nezabraly babské rady a odborníci, tam pomohla voda, loď a vesla. Kdepak, na tenhle sport nedám dopustit,“ svěřila se Dáša, když si spolu s Kačkou donesly potřebné vodácké nádobíčko na Vltavu a připravovaly se na svou denní dávku kilometrů.

„Dáša nabrala skvělou fyzickou kondici, občas mám práci jí stačit. Ale klape nám to a rády si spolu zabrázdíme na řece. Navíc ona občas zpestří naše jízdy nějakou tou pěveckou peckou, já se připojím a uděláme si kulturněsportovní ráno, dopoledne, nebo odpoledne. Prostě paráda,“ pochválila kolegyni veslařku Kateřina.

Jak jsme měli možnost se přesvědčit obě dámy, když zasednou do lodě, makají, až se z nich kouří. Píseň sice tentokrát nezapěly, protože nasadily pro laika ďábelské tempo, kterému ani projíždějící parníky neměly šanci stačit. „Ne, letos si na olympiádu ještě netroufnu. Přeci jen práci věnuji o něco víc času, takže mám tréninkové manko, ale počkejte za čtyři roky. Soupeřky třeste se,“ se smíchem doplnila Zázvůrková.

Foto: Herminapress

 

 

 

reklama

reklama