Evo, už se na to vykašli! Top Star umírá, Perkausová mu vykopala hrob!

To, o čem se doteď jen potichu šeptalo, se stává drsnou skutečností. Moderátorka EVA PERKAUSOVÁ (21) za rok svého působení na Primě totálně zabila pořad, který se předtím těšil značné popularitě. Top Star je kvůli ní v posledním tažení a pokud se vedení televize nevzpamatuje, mohou ho za chvíli zavřít.

Bossové Primy mohou už jen se slzou v oku nostalgicky vzpomínat na téměř milionová čísla sledovanosti, kterými se mohly chlubit Iva Kubelková nebo Mahulena Bočanová. Jejich následovnice Perkausová se krčí stova na 400 tisících. Hodně bídná bilance. Pokud by se konaly závody v pohřbívání pořadů, prsatá blondýna by byla horkou adeptkou na vítězství.

Přitom měla našlápnuto k hvězdné kariéře. Díky bohatému mecenáši, který jí umetl cestičku a zařídil vše potřebné, se dostala tam, na co její kolegyně dřou dlouhé roky. A většinou se jim to stejně nepovede. Eva se po štaci na Barrandově objevila rovnou v jednom z nejsledovanějších pořadů v Česku. Jenže to neunesla. Nosánek nahoru, lži, do kterých se zamotala a dnes už ani ona sama neví, co je pravda a co je její výmysl.

Nejhorší však je, že neumí moderovat. Smutný příběh, když se tím živí. Je to stejné, jako kdyby posila fotbalové Barcelony za sto milionů eur neuměla kopnout do míče. Perkausová má ale pocit, že patří mezi moderátorskou špičku. Jinak by ji přeci na Primě neangažovali, ne? Jenomže Evičko, oni tě nevzali kvůli tvému umění! Měla to prostě až příliš jednoduché…

Momentálně se v televizi snaží udržet zuby nehty. Její milenec (dnes už prý bývalý, protože ztratil vliv), režisér Adrian Stojkov, dostal z Top Staru vyhazov. Nejen proto, že toho zas tolik neumí (jinak by ho přeci nevyhodili), ale také kvůli tomu, že svou milenku protěžoval. „Muselo se vše několikrát přetáčet. Eva nebyla schopná mluvit na první dobrou, pořád se zadrhávala, koktala, nepamatovala si text,“ prozradil nám zdroj z FTV Prima. Tohle musí dopadnout špatně, jiná cesta už není. Jestli se vedení televize konečně vzpamatuje, pořad snad ještě mohou zachránit. Perkausové už však nepomůže ani svěcená voda.

Foto: Herminapress, Facebook

reklama

reklama