Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý: Schyluje se k rozchodu?

Nejspíš byste čekali, že přijdou zprávy o žádosti o ruku a svatebních zvonech, které se rozezní nad jejich hlavami. Vždyť jsou spolu už řádku let. Jenomže opak je pravdou. 
TAŤÁNA KUCHAŘOVÁ (28) a ONDŘEJ BRZOBOHATÝ (33) spíš bilancují nad tím, zda má jejich vztah ještě smysl. Alespoň tomu nasvědčují poslední skutečnosti. Modelka přišla s tím, že by se ráda odstěhovala do Ameriky. Jenomže Ondřej s ní tohle přání příliš nesdílí.
Projevil snahu jí vyjít vstříc alespoň tím, že s ní jel na dovolenu do New Yorku. Společný pobyt se mu moc líbil, ale natrvalo by tam prý žít nedokázal. „Miluju Čechy a neumím si představit, že bych je takto opustil,“ nechal se slyšet. Není divu. Co by tam dělal? Zatímco kráska se v modelingu uchytí kdekoli na světě a jazyková bariéra není problém, pro českého herce je to horší.
Jenomže Táňa si stojí na svém a prý je ve vzduchu alternativa, že by se tam odstěhovala jen ona a udržovali by vztah na dálku. Což ale vzbuzuje obavy, jestli by se vztah na dálku nerozpadnul. A jsou tu i další trhliny. „Ondřej se snaží, jak může, ale už mu začínají docházet síly,“ prozradila na něj kamarádka s tím, že herec musí stále čekat, až si na něj přítelkyně udělá okénko ve svém nabitém programu a on se tak často cítí jako páté kolo u vozu.
Držíme tedy párečku palce, ať nezahodí svou lásku jako zmačkaný papír a naopak svůj vztah posunou do dalšího levelu! Dočkáme se?
Foto: Herminapress
reklama

reklama