Eva Holubová má po starostech. Kdo jí zajistil letošní klidné Vánoce?

Tváří nového parfému Loco Wood se stal manžel prezidentky Nadačního fondu Kapky naděje Venduly Pizingerové, Josef Pizinger. A není to náhodou. Josef miluje přírodu a navíc je to také pěkný chlap, proto nebyl problém natočit pro zmíněnou značku parfému i klip.

„Stát před kamerou nebo fotoaparátem nemám moc rád. Ale protože se přes fotografování znám s tvůrci parfému, rád jsem to pro ně udělal. Zvláště, když došlo k propojení spolupráce výrobce parfému a Kapky naděje,“ uvedl Josef Pizinger, který se vzdal honoráře plynoucího
z propagace parfému ve prospěch nadace své ženy.

„Jako žena miluji vůně. A v Loco Wood se spojila vůně všeho, co mám ráda: les, přírody, hory. A jsem ráda, že se manžel vzdal honoráře ve prospěch Kapky naděje, i když to vůbec děla nemusel. Zato mu patří můj dík,“ řekla Vendula Pizingerová.

Kmotrou parfému Loco Wood se stala také herečka Eva Holubová. „Vendulu i Josefa mám hodně ráda. Vendulu už sleduju už hodně dlouho a obdivuji, jak se poprala s nepřízní osudu. S Josefem jsem se poznala na Instagramu. A i když na to nevypadám, také ráda chodím po horách a Josef je pro mne představitel milovníka a ochranáře přírody. Tito dva lidé vyjadřují lásku a naději,“ vyznala se Eva Holubová zbrusu nové restaurace Food Lab a pak jako praktická žena dodala: „ A díky Josefovi mám vánoční dárek pro svého starého. Ale to nepište, protože pak je po překvapení.“

Videoklip pokřtily kmotřenky parfémem Loco Wood, který tímto poslaly na trh. Navíc výrobce o kapku lepšího parfému, česká firma Love Original Cosmetics, darovala ve prospěch Kapky naděje šek na krásných 100 000 korun.

Foto: Herminapress

reklama

reklama