TOP 5 zlatokopek, kterým zbyly oči pro pláč. Která je nejvíc k smíchu?

Chtěly si žít jako královny, místo toho jsou k smíchu. Muži s nimi dělali, co chtěli. Ony to však pokaždé vydržely, protože si myslely, že z toho kápne něco do budoucna. Bohužel pro ně se však šeredně spletly.

ORNELLA KOKTOVÁ
Co o ní říct? Taková malá prsatá upírka. Kdyby chudák Pepa Kokta věděl, koho to nabaloval na sociální síti, když měl ještě doma Gábinu Partyšovou, asi by si raději nafackoval a nechal ji být. Nebyla sice jediná, na koho to zkoušel, ale ona se chytla. Věděla proč. Teda, myslela si, že ví. To je velký rozdíl. Už tenkrát to totiž s Koktou začínalo jít z kopce. Pár špatných investic, chamtivá a vyčůraná Partyšová a obrovský majetek se rozplynul jako pára nad hrncem. O tom však neměla Ornella ani tušení. Lebedila si, jaké zlaté vejce si pod sebe do hnízdečka nahrnula. Těžko říct, jestli si sem tam někde hodila bokovku, protože co si budeme povídat, doma asi moc velké rodeo nezažívala. V každém případě je jí nutno přičíst k dobru, že s manželem zůstala, i když to s ním šlo od desíti k pěti.

Otázkou je, jak to bude dál. Podle našich informací dostal nebohý Kokta poslední ránu z milosti a došlápli si na něj exekutoři. Majetek, který mu ještě zůstal, mu už tedy v podstatě nepatří. Navíc, ono toho opravdu moc nebylo. V zákulisí českého showbyznysu se dokonce vypráví, že si musel půjčovat peníze hned na „několika frontách“. Někdy to za něj vyřizovala i jeho milá ženuška. To, že je Ornela stále s Pepou přesto, že už ted dělá nočního hlídače, nikdo nechápe. Ale za to si zaslouží uznaní. Nicméně Ornella opravdu skončila jako sedláci u Chlumce. Dopadla tvrdě na zem a možná konečně vidí realitu. Je diametrálně odlišná než život v luxusu, který si jako malá vysnila. Možná dneska lituje, že se rozešla s Tomio Okamurou.

EVA PERKAUSOVÁ
Je až neskutečné, co všechno se stalo od doby, kdy ji maminka v 16 letech dovedla do Playboye. Cení se, když se holka dokáže dostat na kobylku bohatým frajerům. A nutno přiznat, že v tom oboru blondýnka opravdu vyniká. Nebýt jejích vlivných milenců, nejspíš by dnes nebyla vůbec nic. Vše začalo, když získala přízeň jednoho automobilového prodejce. Udělal z ní hvězdu, zahrnoval ji dárky. Kdy ji odkopl tak ještě začala vyprávět pohádky o tom, že ho vlastně v podstatě nezná a to, že on spíš kamarádí s její matkou a že to, kam se dostala, si vymohla jen ona sama vlastní pílí a dovednosti.

Už v tobě, kdy s ním randila, se začala stýkat s manželem (dnes už exmanželem) své vlastní sestry, hospodským z Jesenice. Je zřejmé, že chlapík neměl nouzi o peníze. I když je otázkou, jak je získal. Protože i samotná Eva přiznala v mediích, že byla kvůli němu vyšetřována policií. O jeho aktivitách už se vyprávějí legendy. Evička však nelenila a zároveň s ním si stihla zaskotačit s několika sportovci. Jen namátkou třeba fotbalista Václav Kadlec a hokejista Jiří Hora. Jak je jejím zvykem, samozřejmě všechno zapřela, i když je viděla snad celá Praha. Její super role ve filmu Kamenák tak asi nebyla náhodná a producent tohoto filmu by nejspíš mohl vyprávět. Jenomže všechno jednou končí. Dnes sice má pocit, že je hvězdou Primy. Ovšem v kuolárech se spekuluje, že je jen loutkou, kterou ovládá úplně někdo jiný. Evička by moc chtěla zářit. Na první pohled se jí daří. Realita je však naprosto odlišná. Hezká je, o tom žádná. Tak třeba se bude nakonec živit úplně jinak…pokud už to nedělá.

MICHAELA OCHOTSKÁ
Strašně moc toužila po tom být slavnou. Udělala by cokoli pro to, aby se z neznámé dívenky z Bruntálu stala hvězda. Když dostala šanci v seriálu Pojišťovna štěstí, chytla ji řádně za pačesy. Chvílemi to sice vypadalo, že ne příliš dlouhá epizoda před kamerou bude také její poslední, ale to by nebyla Michaela, aby se neodrazila výš. Vysněnou metou byl post moderátorky hlavních zpráv na Nově. Dodnes se v kuolárech televize vyprávějí historky o tom, kolik postelí musela Ochotská prolést a co všechno pro to udělala. Ale účel svědčí prostředky, dostala se tam, kam chtěla.

Je jasné, že na hezkou tvářičku poznamenanou slávou se začali lepit bohatí frajeři. Dlouho to však vypadalo, že nebude mít štěstí. Tím spíš, když se dala dohromady s podivným podnikatelem Adrianem Pituchem. Místo romantické lásky se z toho stala noční můra. Hupsla do náruče fotbalisty Tomáše Ujfalušiho. Byla však jednou z mnoha, kopačka se nikdy vázat nebyla. Přišel tedy logický konec. Sama však dlouho nezůstala. Ujal se jí byznysman Michal Exner. Měla se jako v bavlnce, jenomže v ráji začalo pršet, když Exner žárlil snad i na květinu, ke které si Ochotská přivoněla. Poslala ho k vodě a začala péct s tenistou Lukášem Rosolem. Peníze měl, ale také milenky. Chtívá Ochotská tak nakonec zůstala sama s dítětem. Jasně, taťka platí. Ale není to ono, její meta byla někde úplně jinde.

NELA SLOVÁKOVÁ
Tohle je vůbec zvláštní postavička českého showbyznysu. I když je docela dobře možné, že si na vítězku reality show Hotel Paradise většina z vás už ani nevzpomene. Proč také? Nikdy nedokázala nic, za co by měla být oslavována. Dokonce se spekulovalo, že pohádkových 50 000 eur za triumf v soutěži získala hodně podezřelým blízkým vztahem s jistou produkční štábu, který tenkrát cestu do ráje zajišťoval. Doma v Brně je stále za hvězdu, něco jako lokální Paris Hilton. Každé město má takovou exotku. Vymetala večírky, flirtovala, snažila na svůj silikonový hrudník ulovit co největší rybu. Chytil se však nejprve kontroverzní cosi Leo Beránek, potom se ale zdálo, že se přeci jen blýská na lepší časy.

Podnikatel Lukáš, se kterým randila, ji totiž hýčkal jako klenot. Luxusní dovolené, oblečení, bydlení apod. Peníze nějaké měl, akorát tolik, aby uspokojil její nároky. Žádný pohádkový princ, ale co už. Postupem času musí člověk snižovat své nároky, jinak by se také mohlo stát, že Slováková bude muset začít pracovat. Hrozná představa. Prostě smůla. Tady se to fakt nepovedlo.

MICHAELA ŠTOUDKOVÁ
Tak strašně moc se snažila, ale nikdy jí to nevyšlo. Druhé české vicemiss z roku 2005 se právem přezdívá „matrace“ pro každého. Kdekoli cítila peníze nebo slávu, neměla problém se okamžitě „zamilovat“. Jenomže byla profláknutá jako falešná pětka. I když si s ní zarajtovala půlka fotbalového i hokejového nároďáku, nikdo ji nebral příliš vážně. Jen namátkou můžeme jmenovat fotbalisty Tomáše Ujfalušiho, Milana Baroše nebo Martina Fenina. Zabrousila i do NHL, když vyzkoušela lapačku brankáře Ondřeje Pavelce. Stejně jako ostatní ji však po pár divokých nocích seznámil se svou vyrážečkou, když mu letěla z postele jako namydlený blesk.

Co se hrudníkové výbavy, tady jí ten nahoře příliš nenadělil. Vždycky patřila nejvíc plochým modelkým v českém showbyznysu. Zřejmě však měla jiné kvality, takže dokázala sbalit třeba i člena zlaté mládeže, syna prezidentna filmového festivalu, Janka Bartošku. Dala do toho všechno, ale přesto to nestačilo. Ono vlastně ani nemohlo. Kdo by si ji také nechal?

Foto: Herminapress

[yop_poll id=“3″]

 

 

 

reklama

reklama