Herečka Ivana Jirešová na dně: Další drsná válka s otcem její dcery!

Když už si herečka IVANA JIREŠOVÁ (38) myslela, že bude mít od všeho klid. Zbavila se nevěrného manžela VIKTORA DYKA (45), nově se zamilovala, plánuje miminko, tak jí opět dal život pořádnou podpásovku. Táta její dcery SOFIE (11) tvrdě kritizuje její výchovu a jestli s tím něco neudělá, tak to chce hnát až k soudu.
Jakoby toho herečka už neměla za sebou tolik špatného, co by zkolilo i vola. Když to Ivana všechno ustála a těšila se na to, co jí připraví budoucnost, tak přišla další nečekaná ráda. ONDŘEJ HÖPPNER (50) by jí chtěl dceru vzít. A to kvůli tomu, že propadla východní kultuře a svou dceru by do těch vzdálených zemí chtěla tahat sebou, i když to může být nebezpečné.
„Ondra je totálně vytočený, nechce, aby dceru tahala do Indie a do podobných zemí. Zdá se mu to nebezpečné. Hádají se kvůli tomu a když nepomůžou domluvy, tak by chtěl zajít i dál, klidně až k soudu, aby Sofii ochránil,“ prozradil nám kamarád z Höppnerova okolí.
Sama herečka se k tomu nechtěla radši vyjadřovat, ví, že by si tím mohla jen přitížit. Ale má čas na rozmyšlenou, aby radši ustoupila, nebrala dceru za dobrodružstvím a táta Sofie nebude dělat problémy. Přeci jen by nechtěla zažívat to, co se stalo, když holčička byla hodně malá a tahali se o ní. Teď ji mají ve střídavé péči a je jen v hereččině zájmu, aby to tak zůstalo i nadále. Jestli chce otěhotnět, tak by měla být v klidu a nestresovat…
Foto: archiv
reklama

reklama