Šokující fotky! Španělská policie zveřejnila snímky, kde všude se pašují uprchlíci!

To je velký masakr! Pro život ve svobodné zemi jsou uprchlíci z Afriky udělat prakticky cokoli. Nejen zaplatit balík pašerákům lidí, ale také podstoupit drastickou cestu na místech, která jsou naprosto neuvěřitelná. Španělská policie zveřejnila několik fotek, které vám hlava nepobere.

Novodobí otrokáři si jdou tvrdě za svým ziskem. Neváhají lidi nacpat pod sedadla aut nebo mezi nárazníky. Je neskutečné, že se tam opravdu někdo dokáže narvat. Ale když vám jde o život, nejspíš jste schopni čehokoli. V jednom případě strážci zákona dokonce našli člověka v palubní desce náklaďáku. „Tihle lidé většinou opravdu trpí. Nemohou dýchat a jejich tělo je pod velkým tlakem,“ potvrdil mluvčí Civilní stráže Francisco Perez.

Jedním dech dodává, že policisté vidí každý den otřesné případy. „Jden muž musel být například odvezen do nemocnice, protože se otrávil výpary. Hospitalizujeme ale každého, koho najdeme v podobných situacích.“ Tohle my asi nedokážeme dost dobře pochopit. Nicméně je asi jen otázkou času, kdy se něco podobného bude dít i u nás.

Foto: Dailymail

 

 

 

reklama

reklama