Nová kočka Jágra není jediná! Holky z Miss si jdou tvrdě za svým, žádný sportovec jim neuteče!

Když se před pár dny provalil románek JAROMÍRA JÁGRA (43) s finalistkou České Miss 2012 VERONIKOU KOPŘIVOVOU (24), tak na kadeřnici z Teplic začaly prosakovat informace, kolika náručemi slavných sportovců už prošla. Ale rozhodně u nikoho to nebyl takový zářez, jako právě u božského čísla 68. Blonďatá dračice s nevinnou tváří není jediná, která soutěž krásy využila jako seznamku a dostala se do pelechu známých hokejistů či fotbalistů. Které další holky si šly tvrdě za svým? 

VERONIKA MACHOVÁ (25) a ROMAN ČERVENKA (30)
Česká Miss World 2010 dlouho nezahálela a krátce po soutěži poslala svého chudého přítele k vodě. Zaměřila se na úspěšného hokejistu, na kterého podle dobře informovaných zdrojů hledala číslo, aby mu „nenápadně“ napsala. Její plán začal překvapivě brzy fungovat a hokejka podlehl svodům sexy modelky. Jenže to Veronice nestačilo, chtěla víc. Nejdřív po roce vztahu „náhodně“ otěhotněla, aby pak Romana nakonec dostala i pod chomout. To se jí podařilo už minulý rok a teď vše, co Červenka vydělá, tak jde pěkně fifty fifty do společné kasy a Miss už nemusí do konce života hnout ani prstem.

DIANA KOBZANOVÁ (33) a MICHAL FROLÍK (27) 
Kontroverzní Miss, která  kvůli pornografickým fotkám o svou korunku přišla, vždy věděla, co chce. Bohatého partnera, se kterým bude její život pohádkový. Pár sportovců stačila obšťastnit, ale vztah nikdy nevydržel. Nakonec se jí však povedl majstrštyk. Nabrnkla si naivního hokejistu Frolíka, který vydělává pořádný balík v NHL a stejně jako Machová neváhala a brzy přišla do jiného stavu. Také to určitě byla obrovská náhoda. Teď ho má dokonale omotaného kolem prstu a dokonce se šušká, že už ho dotlačila i k oltáři. Ani bychom se nedivili. Musí si ho co nejvíc zaháčkovat, aby jí náhodou mladší partner nefrkl jinam.

TEREZA CHLEBOVSKÁ (25) a PAVEL KADEŘÁBEK (23)
Česká Miss 2012 to zkoušela nejdřív u ledu. Na svůj šarm a vymakanou postavu se snažila ulovit hokejového brankáře Ondřeje Pavelce. Jenže brzy pochopila, že by nikdy nebyla jediná. U milovníka ženské krásy by jí pšenka nekvetla. Ale i tak se na ni usmálo štěstí. Seznámila se s nadějným a bohatým fotbalistou Pavlem Kadeřábkem, se kterým už randí dva roky a dokonce se s ním odstěhovala i do Německa. Jen ho zatím ještě nepřesvědčila o tom, jak by bylo krásné mít miminko a vzít se. Prozatím jí musí stačit pes, kterého jí místo děcka pořídil. Jako zlatokopka to moc daleko nedotáhla, ale určitě na tom pracuje.

KLÁRA MEDKOVÁ (32) a RADOSLAV KOVÁČ (36) 
První Vicemiss z roku 2003 byla vždycky hodně divoká. Měla ráda zábavu a peníze, pokud možno pak oboje dohromady a moc se na to nenadřít. Zkoušela to napřed u ledové plochy, měla být jednou z mnoha „kámošek“ vyhlášeného svůdníka Petra Nedvěda. Nakonec však zakotvila u Kováče, což nejdřív vypadalo jako jeden z klasických flirtů na pár dní. Jenže oba překvapili. Fotbalista tím, že i když zrovna neoplývá věrností, vztah se vždy snažil udržet, což se mu podařilo dodnes. Modelka zase tím, že dokázala v podstatě obětovat kariéru a se svým vyvoleným žít v Anglii, v Rusku a až po letech a dvou dětech se zase vrátit domů.

Foto: archiv, Herminapress

 

 

reklama

reklama