Neckář řádil jako za mlada! To byla podívaná!

„Nečekal jsem, že Mýdlový princ s mými písničkami bude tak úspěšný a oslavíme stou reprízu. Díky všem, kdo v tomhle muzikálu vystupují, viděl jsem ho poněkolikáté a pokaždé jsem si ty svoje kousky prozpěvoval s účinkujícími,“ nechal se slyšet s troškou dojetí v hlase VÁCLAV NECKÁŘ (72), který se spolu s bráchou Janem jubilejního představení zúčastnil.

A navíc si střihnul před aplaudujícím publikem spolu s protagonisty muzikálu i písničku Ša-la-la-la-li. Prostě odvázal se jako za mlada a bavil sebe i vyprodané hlediště. Odměnou všem na jevišti pak byl i slavnostní dort. Mýdlový prince ovšem stovkou v Divadle Broadway nekončí. Podle našich informací v dohledné době přivítá zmíněné představení stotisícího diváka a je docela dobře možné, že se dočkáme i dvousté reprízy. „Slávu“ si užívali i herci a zpěváci. „Je to děsná makačka. V průběhu muzikálu skoro neslezu z jeviště, a když navíc hrajeme Mýdlového prince odpoledne a večer, jsem grogy. Přijdu domů, hodím nohy na stůl a ztuhnu. Ale to si nestěžuji. Naopak bavím se a jsem rád, že jsem součástí představení,“ řekl představitel hlavní mužské role Sagvan Tofi.

„Já si to tu užívám. Parádní písničky, zajímavý příběh, prostě fajn. Docela se při představení vyřádím,“ uvedla Iva Jirešová a v podobném duchu hovořili i další, třeba Jaroslava Obermaierová, Aleš Háma nebo Olga Lounová. Dort se cukrářům vydařil, ale Neckář ho neochutnal. Sladké prý prostě nemusí. A jelikož ho po předvedeném výkonu na jevišti zmohla trochu únava, hned po děkovačce se vypařil. A tak vše zbylo na Janovi, který za asistence Rudy z Ostravy sladkou pochoutku v divadelním baru nakrájel, lehce otestoval a zapil sklenkou červeného.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama