Posedlá touhou po dokonalém vzhledu? Jandová si nechala vylepšit chrup!

Další, která je postižená touhou po dokonalém vzhledu? Miss ČR 2008 ZUZANA JANDOVÁ (28) se rozhodla pro zdokonalení svého chrupu a pro bělení zubů si vybrala kliniku až v Plzni. Možná proto, že nechtěla, aby ji přitom někdo viděl.

Modelka se právě vrátila z Madridu, kde fotila bilboardovou kampaň na spodní prádlo a už balí kufry do Itálie, kde bude fotit celosvětovou kampaň pro značku Benetton. Přesto, že se může pyšnit dokonalým chrupem, tak se rozhodla své zuby ještě vylepšit a podstoupila zkrášlovací bezbolestný zákrok. Zubní sklovina je po bělení náchylná na příjem barevných pigmentů a zuby mohou být zvýšeně citlivé.

Proto je po bělení zubů důležitá tvz. bílá dieta a tak modelka bude muset alespoň tři dny dodržovat přísný jídelníček. „Jsem nekuřačka, takže s tím problém nebude, ale ráda si dám alespoň jednou denně kávu, tak to bez ní budu muset nějak vydržet a také musím vynechat svou oblíbenou rudou rtěnku“, doplňuje Jandová. Cílem je nejen samotná rekonstrukce zubních tkání po stránce funkční, ale také dokonalá harmonie po stránce estetické. Stejně tak je dnes kladen velký důraz na prevenci. Pravidelnou klientkou plzeňské kliniky je modelka Andrea Verešová, ale také Zorka Hejdová, Světlana Nálepková nebo Gabriela Partyšová.

Foto: Medical Institut

 

reklama

reklama