Jako malá holka! Jana Stryková si nejvíc užívala dortovou bitvu!

V životě se na jachtě nesvezla, v životě se nestala ani účastnicí dortové války. Oba druhy radovánek znala herečka JANA STRYKOVÁ (36) spíše z filmů, než z reality. To se ale změnilo v rámci natáčení nové české komedie Jak se zbavit nevěsty.

Film bude mít premiéru v českých kinech 28. dubna. „Byla to opravdu paráda. Je samozřejmě něco úplně jiného vidět jízdu na jachtě v kině nebo na obrazovce a užít si to na vlastní kůži. Byla to fakt paráda a „jachtění“ mě nadchlo. Kdyby přišla znovu šance si zajezdit, jdu do toho, i když to není vůbec jednoduchá záležitost. Ovládat tu loď je velice náročné a s mým filmovým manželem Jardou Pleslem jsme se dostávali během natáčení docela do svízelných situací. Ovšem klobouk dolů před panem kapitánem, který nás vyvedl z každého hrozícího průšvihu,“ uvedla Jana.

Kromě „jachtění“, jak říká herečka, se velice aktivně zúčastnila na závěr filmu i pořádné bitvy, kdy létaly vzduchem dorty a přistávaly všude možně na tělech aktérů. „Tuhle bitvu jsme zkoušeli několikrát. Samozřejmě bez dortů, protože spotřeba by byla asi dost velká. Byly jenom dvě nebo tři klapky, protože tohle se nedá mockrát opakovat. Jste totiž od hlavy k patě celý od dortů, musíte se jít odlíčit, převléknout, takže tolikrát to nejelo, ale bitva to byla fantastická. Ten pocit, kdy vám skončí dort v obličeji je ale nepopsatelný. A ještě si přitom pochutnáte, no jedním slovem, užila jsem si to,“ s úsměvem doplnila Jana Stryková.

Komedii Jak se zbavit nevěsty napsal a režíroval Tomáš Svoboda a kromě Jany Strykové si v ní zahráli i David Matásek, Lenka Vlasáková, Andrea Kerestešová, Jaroslav Plesl, Matyáš Bystroň, Jana Švandová a první filmovou zkušenost si prožila i dcera Veroniky Žilkové Kordula, která se ve filmu, jak jinak, objeví i s maminkou.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama