Mottlová se bojí přepadení! S Osičkou bude trénovat box!

Herečka a také i zpěvačka BÁRA MOTTLOVÁ (29) se na křtu nové knížky Milana Drobného Když se ucho utrhne v hotelu Fusion seznámila s tanečníkem, boxerem a malířem v jedné osobě, ROSŤOU OSIČKOU (59).

A bylo to shledání, jež by prý mohlo být pro obě strany zajímavé. „Ač nejsem žádný diblík ani tintítko, ta ženská křehkost ve mně prostě je. Na ulicích při návratu z divadla přeci jen není vždy úplně bezpečno a jen křikem se člověk asi případnému násilníkovi těžko ubrání, proto by mi nějaká lekce sebeobrany od mistra tohoto umění určitě přišla vhod. Kdysi, jako malá holka jsem zkoušela jiu-jitsu, ovšem jen krátce a moc chvatů mi v hlavě nezůstalo. Takže proč nezkusit box,“ vysvětlila Bára a hned s Rosťou kuli pikle.

„Trochu jsem si oddechl. Obával jsem se, že by chtěla trénovat tanec, ale zaplať bůh, o tom slovo nepadlo. StarDance byla dobrá zkušenost, ale kdyby mi kdokoli za cokoli nabízel šanci, jít do toho znovu, kategoricky řeknu ne. Byl to záhul a navíc, kdo si má pamatovat všechny kroky, obraty, vrtění a nevím co ještě. Ne tanec opravdu ne, ale box a obranné fígle ji rád naučím. Nebude první ani poslední ženou, kterou bych trénoval,“ řekl Osička. Ten současně prozradil, že i když by do StarDance znovu za nic na světě nešel, přesto v něm zůstalo plno zážitků.

„Většinu jsem zvěčnil na plátně a na podzim proběhne výstava mých obrazů s tématikou StarDance. Mám jich zatím deset a další čekají. Chci, aby to byla taková moje vzpomínka na tuhle soutěž, takže se snažím zachytit vše, co mě zaujalo. No, ostatně přijďte a uvidíte,“ dodal Rosťa Osička.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama