(Ne)skromné přání Zuzany Lešák Černé: Chci oblékat Lucii Bílou!

Módní návrhářka Zuzana Lešák Černá je na vážkách. Pro modelku Veroniku Kašákovou nachystala na únorový Český ples několikery krásné večerní šaty a teď neví, v kterých se Veronika objeví na tanečním parketu.

„Já mám sice svoje tipy, ale pro které se Veronika rozhodne Veronika, to nevím,“ zamyslela se Zuzana, ale očkem ukázala na krásné černé šaty. V nich si asi Veronika nezatančí, ale zřejmě půjdou do dražby ve prospěch Nadačního fondu Veroniky Kašákové.

„Černé šaty mají body a sukni z tylu, podloženým lesklým materiálem. Ráda pracuji s českými firmami, proto jsou poseté kameny z Preciosy. Šaty jsou celé zpracované ručně a už ta pořizovací cena šatů je vysoká, stojí 35 tisíc. Tak to bude asi i nejnižší vyvolávací cena na dražbě. Uvidíme, kolik nakonec přistane na účtu nadačního fondu. Doufám, že co nejvíc,“ uvedla Zuzana.

Zuzana Lešák Černá není v oboru neznámá. V minulosti spolupracovala například s Andreou Verešovou, šila pro Zorku Hejdovou a další známé osobnosti. Ale jejím největším přáním je oblékat zpěvačku Lucii Bílou.

„Já bych jednou ráda oblékala Lucii Bílou. Ona sice nechodí na plesy, což je škoda, ale zase na vystoupení potřebuje hodně šatů. Už jsem měla možnost se jí představit. To bylo docela komické. Ona mi řekla: „Já jsem Bílá“ a já: „Těší mne, já jsem Černá“, smála se módní návrhářka a dodala, že pevně věří, že se jí přání splní a Zlatá slavice bude vystupovat v šatech z dílny Zuzany Lešák Černé.

Foto: Herminapress

reklama

reklama

(Ne)skromné přání Zuzany Lešák Černé: Chci oblékat Lucii Bílou!

reklama