Bezděková workoholikem? Miluje práci v neděli

Tak to bychom nehádali, že tohle někdy natvrdo napíše. Holt je ale tím, co dělá naprosto posedlá a že někdy musí pracovat v neděli. Žádný problém! Je mladá a tak víkendy nepotřebuje.

ANDREA BEZDĚKOVÁ (23) je nejdéle vládnoucí Česká Miss u nás, což se zapříčinilo tím, že další ročník po jejím zvolením byl lehce později. Sice vládla nejdéle, ale nejkrásnější Misskou bezesporu nikdy nebude, i když je pravdou, že roste do krásy, to zase nemůžeme nezmínit.

„Proti těmto pracovním nedelim já vlastně vubec nic nemám,“ okomentovala Andrea fotku na sociálních sítích. Všichni si nejen všimli, že je to kočka a chválili její vzhled, nicméně i toho, že na úpravu fotky použila filtr a dokonce se někteří i dotazovali, jaký to byl. Nicméně není sama, fotky si filtruje skoro každá celebrita.

Na druhou stranu bychom zrovna u ní uvítali, kdyby se někdy ukázala úplně bez makupu. Traduje se, že má hodně akné a musí ho zakrývat. To se zjistilo v době, kdy fotila to, jak vypadá její proměna do podoby, kterou ukazuje třeba na přehlídkách, ale vlastně i na Instagramu. U ní ten makeup je prostě nutností…

reklama

reklama