Moderátorka Tereza Pergnerová byla jako utržená ze řetězu! Chtěla vidět obnaženého chlapa za každou cenu!

Bývalý idol devadesátých lech TEREZA PERGNEOVÁ (42) moc do společnosti nechodi, ale když už se rozhodně někam jít, tak to vážně stojí za to! V pátek byla členkou poroty, která volila Muže roku v Náchodě a pořádně se odvázala. Nejenže na polonahaté kluky pořvávala, ale ještě svého oblíbence chtěla přinutit, aby se svléknul ještě víc.

Tereza nechala rodinku doma, zvlášť žárlivého partnera, a mohla se konečně odvázat. V zákulisí popíjela vínko a když přišel čas na volno disciplínu, tak se ujala iniciativy za všechny dámy v porotě a chtěla po jednom finalistovi, aby svůj úkol ještě jednou zopakoval. On se totiž svlékal z trenek do ještě menší slipků. Moderátorka si chtěla dosáhnout toho, aby se ukázala v plné své kráse. Jako by nikdy neviděla penis. Ale moderátor večera Karel Voříšek ji musel zklamat, protože byli v časovém presu a nebyl čas na nějaké oplzlosti.

Ale vše skončilo v rámci slušného vychování, Terezka sice byla mezi dvanácti krasavci jako u vytržení, ale věděla, že doma už jednoho muže má, tak zůstalo jen u koukání. A pár lichotivých narážek. Ve střeštěné blondýnce je stále kus té puberťačky z Esa, což jí dělá vážně mladou a nespoustanou. Jen, aby pak z toho ale neměla tichou domácnost…

Foto: archiv
reklama

reklama

Moderátorka Tereza Pergnerová byla jako utržená ze řetězu! Chtěla vidět obnaženého chlapa za každou cenu!

reklama