Bývalá Miss se zbláznila: Monika Leová kvůli svatbě bude o hladu! Ale kvůli štíhlé linii to není !

Exotická Česká Miss Earth 2013 a moderátorka primáckých zpráv MONIKA LEOVÁ (24) se bude co nevidět vdávat za přítele Martina. Jenže si to asi mladý pár představoval jako Hurvínek válku a teď se nestačí divit, kolik taková sranda stojí.

I přes proškrtaný seznam jim tam zůstává 10 hostů a to už pár korun opravdu stát nebude. „Chtěli jsme pozvat jen ty nejbližší. Jenže seznam se pořád prodlužoval, až se to nedalo ukočírovat. Ale když my tam prostě chceme všechny. Asi budeme muset hladovět, abychom na to všechno měli,“ řekla se smíchem budoucí nevěsta, která odhaduje celou tu akci minimálně na dvě stě tisíc korun. A to se ještě drží hodně při zemi.

Aby pak ale z toho šetření na jídle kvůli sňatku nebyla průhledná a ve svatebních šatech neplavala. To by se ženichovi určitě tak nelíbila a na svatebních fotografiích by to nebyla moc hezká památka. Snad to Monika nemyslela doslova a na chleba ještě se snoubencem Martinem budou mít. Jen bude muset odmoderovat ještě spousty zpráv, aby to celé splatila. Snad jí to za nervy za den D bude stát…

Foto: archiv

reklama

reklama

Bývalá Miss se zbláznila: Monika Leová kvůli svatbě bude o hladu! Ale kvůli štíhlé linii to není !

reklama