Opět si hraje na modelku. Tereza Kadeřábková ale obstála NA JEDNIČKU!

Sice je maminkou, ovšem dokázala se vrátit zpátky do takové formy, že si zahrála na modelku. Podívejte se na výsledek tohoto experimentu, určitě vám vyrazí dech!

TEREZA KADEŘÁBKOVÁ (27) je sice maminkou malé dcerky, o které se musí starat, ovšem ani to jí nijak nepřekazilo její velký comeback do modelingu. Vždy byla krásná, ale je vidět, že jí mateřství její půvab ještě umocnilo a výsledek je takový, který můžete vidět v naší fotogalerii.

„Nádherná, Terezko. Důkaz toho, ze maminka od dítěte nemusí byt za každou cenu obtloustlá tepláková paní s beďary a umaštěným drdolem,“ vysekla jí poklonu jedna z fanynek. Na druhou stranu je silně pravděpodobné, že na to vše není sama a pravděpodobně má minimálně nějakou chůvu a uklízečku při ruce.

„Wow, než jsem si přečetla popisek, myslela jsem, že je to nějaká starší fotka, ale vypadáte pořád naprosto skvěle,“ nekončí ódy na její krásu. Za nás v redakci se ale musíme přidat. Tereza totiž vypadá stále skvěle a my jen o doufáme, že touhle fotkou odstartovala sérii dalších povedených snímků.

reklama

reklama